26 Σεπτεμβρίου 2012

Greek Divers Blogspot - Κυριακή 30/09/2012 Race For The Cure 2012

Αυτήν την Κυριακή θα αφήσουμε την καθιερωμένη βουτιά μας για να υποστηρίξουμε έναν πολύ μεγάλο αγώνα. Το Greek Divers Blogspot συμμετέχει και στηρίζει ενεργά τον αγώνα του ιδρύματος ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ κατά του καρκίνου του μαστού.
Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί για την ζωή
στις 11.00 π.μ. Εκκίνηση από τον προαύλιο χώρο του Ζαππείου!

Κυριακή 30/09/2012 Race For The Cure

Οδηγίες συμμετοχής θα βρείτε στο επίσημο site του ιδρύματος:






17 Σεπτεμβρίου 2012

PADI Diving Society’s 2013 Photo Contest

  

H Padi διoργανώνει και φέτος διαγωνισμό για την υποβρύχια φωτογραφία της χρονιάς (2013). Για λεπτομέριες και συμμετοχές ακολουθήστε το σχετικό link.

Link:
http://www.padi.com/blog/2012/09/07/padi-diving-societys-2013-photo-contest/

15 Σεπτεμβρίου 2012

Sifnos Diving Center

Δελτίο Τύπου

Μετά από 11 καταδυτικά χρόνια στο βυθό της Ερυθράς Θάλασσας στο Σάρμ ελ Σέιχ της Αιγύπτου δημιουργήσαμε την πρώτη Σχολή Καταδύσεων στη Σίφνο. Ένα νησί με διάκριση από το "National Geographic" ως ένα από τα 10 ομορφότερα εξωτικά νησιά. Εμπειρία ετών, αγάπη για τη θάλασσα και τον πανέμορφο βυθό της, είναι τα βασικά στοιχεία που βοήθησαν στη δημιουργία του Sifnos Diving Center. Σκοπός μας να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της κατάδυσης στην Ελλάδα με σωστή εκπαίδευση και ασφαλείς μεθόδους. Τα διπλώματα που προσφέρουμε είναι πιστοποιημένα από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό "PADI" και ξεκινούν από το Discover Scuba Diving μέχρι το επίπεδο του Assistant Instructor.
Σας περιμένουμε,
John Abd Elmeseh - Χριστίνα Κωνσταντινίδου.

Για περισότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στα link του καταδυτικού κέντρου:
http://www.greekdive.gr
https://www.facebook.com/Sifnos.Diving.Center

Greek Divers Blogspot

Ένα νεο επαγγελματικό εγχείρημα, από νέους ανθρώπους που θέλουν και πάνε κόντρα στις δυσχέριες του καιρού. Ξεκινά ένα νέο καταδυτικό κέντρο από φέτος σε ένα νησί (Σίφνος) που δεν υπήρχαν παλαιότερα υποδομές κι υποστήριξη για δύτες. Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία και ευχόμαστε να συνδράμετε με επαγγελματισμό και συνέπεια στην αναπτυξη του καταδυτικού τουρισμού στην Ελλάδα.

11 Σεπτεμβρίου 2012

Εξερεύνηση στο σπήλαιο της Αμφιτρίτης (Πάρος)

Ένα εκπληκτικό mini documentary για την εξερεύνηση του σπηλαίου της Αμφιτρίτης στην Πάρο.

Περιγραφή από την αρχική πηγή δημοσίιευσης:

A short documentary about the first complete exploration of Amfitriti Cave in Paros, Greece. Sara Goretta of the Cycladic Diving club discovered the cave and invited Cave Diving instructor George Vandoros to train her so she could explore the full depth of the cave. After an intense two week complete cavern and cave course Sara realised her dream and explored the full length and depth of this sometimes lunar sometimes cathedral like salt water cave. Underwater cinematographer Nassos Zervopoulos captures the preparation, training courses and full exploration of the cave with breath-taking imagery.


DIR Greece - Πληροφόρηση για το DIR

Μια πολύ καλή προσπάθεια πληροφόρησης σχετικά με το DIR (Doing IT Right) και την τεχνική κατάδυση που αξίζει την στηριξή και την αναφορά μας αποτελεί η σελίδα www.dirgreece.gr.
Για περισότερες πληροφορίες πλοηγηθείτε στον παραπάνω σύνδεσμο.

Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά σας.
Greek Divers Blogspot

9 Σεπτεμβρίου 2012

Καταδυτική Εκδρομή στη Ερυθρά - Φθινόπωρο 2012

Το καταδυτικό κέντρο Paralos Diving Academy (www.paralos.net) διωργανώνει, όπως κάθε χρόνο, καταδυτική εκδρομή στην ερυθρά θάλασσα (Αίγυπτος 2012) στη αρχές Νοέμβρη. Όσοι από μας δεν κατόρθωσαν φέτος να αποδράσουν για λίγες ήμερες διακοπών, λόγω υποχρεώσεων ή οικονομικών περιορισμών, έχουν την ευκαιρία να συνδιάσουν ολιγοήμερες διακοπές με την αγαπημένη τους ασχολία ... την κατάδυση. Ας μην ξεχνάμε πως ο Νοεβρης είναι ιδανικός μήνας από άποψη καιρικών συνθηκών για διακοπές και καταδύσεις στη Αίγυπτο. Η ερυθρά θάλασσα είναι ένας παράδεισος για τους αυτοδύτες κι ένας πολύ προσιτός οικονομικά προορισμός. Το Greek Divers Blogspot θα συνοδεύσει την αποστολή και θα μετεφέρει τις εμπειρίες του ταξιδιού (όπως και σε άλλα ταξίδια που επιλέγουμε) online για όσους δεν έχουν την δυνατότητα να ζήσουν από κοντά την μαγεία του βυθού.
Για πληροφορίες σχετικά με το ταξίδι απευθυνθείτε στο καταδυτικό κέντρο.
Σύνδεσμοι:
www.paralos.net
https://www.facebook.com/pages/Paralos-Diving-Academy/123093284440711
https://www.facebook.com/events/491239270886314/